Om os

LægenJakob Seidelin er født i 1969 og blev læge fra Københavns Universitet i 1997. Jakob er speciallæge i gastroenterologi, hepatologi og intern medicin eller på dansk: Mavetarm-, lever- og bugspytkirtelsygdomme – samt andre medicinske sygdomme.  Han er uddannet på hospitaler i Region Hovedstaden.

Jakob har foretaget mere end 2.000 kikkertundersøgelser af mavetarmkanalen.

Han har siden studietiden været aktiv i forskning i mavetarmsygdomme, specielt Crohns sygdom og colitis ulcerosa. Han er ph.d. og dr. med. og vejleder ph.d.-studerende og specialestuderende ved Københavns Universitet.

Jakob er til dagligt ansat som overlæge på Herlev Hospital og leder den Kliniske Forskningsenhed på mavetarmafdelingen.

Jakob er tidligere (2015-2019) nationalt bestyrelsesmedlem i den europæiske faglige organisation for mavetarmsygdomme, United European Gastroenterology, UEG og sidder som specialesagkyndig i Styrelsen for Patientsikkerhed (det tidligere Patientombud).

ClaudiaClaudia Munck står for ledelse af klinikken og er uddannet cand. mag. i kommunikation fra Københavns Universitet. Claudia står for den daglige drift af klinikken.

Til klinikken er knyttet sygeplejersker, som assisterer til kikkertundersøgelser. Alle sygeplejerskerne er erfarne endoskopisygeplejersker, uddannet fra de store hospitaler i københavnsområdet.